Monday, October 15, 2012

jengking


bila aku kata "aku tak suka konfrontasi",
percayalah--
aku sedang menyelamatkan engkau dari aku.

kebinatangan dalam diri ini akan keluar,
bila berada di saat genting.

percayalah--
di konfrontasi--
aku lebih bisa dari jengking.

11 comments:

cermin said...

tenang-tenang saja, fynn

iKhRam said...

huh
tak berdepan, bagaimana nk berbincang..

take ur time k?

boni kacak said...

konfrontasi.. jauhi konfrontasi :)

saifudin said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Jangan berusaha mencari kebahagiaan karena kamu tidak akan menemukannya. Kebahagiaan itu sudah ada di hatimu dan pikiranmu.

SiKidalTegar said...

sy nk ayt ni utk di post di blog sy..terima kasih...luv ur words..

siti suraya cueto saleh said...

betul tue,,, tapi dari diam baik kita bersuara walau kasar bunyi nya kan...dari dipijak je

Anonymous said...

poyo

Afiq Fakhrurrazi said...

Indah bahasa, tersirat makna..

Anonymous said...

I every time spent my half an hour to read this weblog's articles everyday along with a cup of coffee.

Feel free to visit my weblog payday loan lenders online

Anonymous said...

Kerakusan hati mati
Kadang tak terkendong
mencarilah indah tawa istimewa
-- segalanya.
di ceruk tembaga itu
ada warnanya.

NabellaHassan.

Rabiatul Adawiah said...

sys boleh tak sayacopy ayat2 sysn letak kat blog saya.but tetap akan tulis penulis nya syslah sbb sukasgtsemua puisi n ayat sys..